Éttermünk egyik elsődleges filozófiája, hogy minőségi, egészséges, változatos ételeket tegyünk az asztalra.
Ehhez valóban minőségi alapanyagokra van szükség.
Magyarországon számos olyan termelő él és dolgozik, akik szívügyüknek tekintik a minőségi termelést és hasonló értékeket vallanak mint mi.
Őket felkutatva állítottuk össze étlapunk kínálatát.
Elégedett megrendelőik vagyunk! Nagy tisztelet és köszönet nekik!

Tekeresvölgyi Sajtmanufaktúra

 
A Tekeresvölgyi Családi Birtokon 2008 óta készítjük termékeinket. Havi 10.000 liter tejet dolgozunk fel, nem minősített biogazdaságunkban, amely közel 6 hektáron terül el Nemesvámoson. Kizárólag saját, magyar tarka teheneink tejét dolgozzuk fel, mely zsírossága alapfeltétel a sajtjaink hosszú érleléséhez.
 
Fontosnak tartjuk megismertetni az embereket a minőségi élelmiszer fogyasztás előnyeivel. Valamint, hogy ezt hosszútávon beépítsék a hétköznapjaikba.
 
A manufaktúra zászlós termékei főként a karakteres, érlelt, félkemény és lágy sajtok. Ezekre vagyunk a legbüszkébbek és erre szeretnénk a legtöbb hangsúlyt fektetni a továbbiakban is. Birtokunk jövőjéről, azonban még ennél is komplexebben gondolkozunk. Szeretnénk példát mutatni állatjóléti fejlesztéseinkkel és kitartásunkkal más termelőknek is, mivel hiszünk a helyi termékek létjogosultságában és abban, hogy a mértékletes minőségi élelmiszer fogyasztás a kulcs a jövőt tekintve."
 
 
Kovács Zsófia
Tekeresvölgyi Családi Birtok

 

 
 

vissza

Kapcsolat

  8000 Székesfehérvár, Oskola utca 2-4.

  info@67sigma.hu

  +36-20/970-49-97


Partnereink

 

Nyitvatartás

© Copyright 67Sigma

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.