Éttermünk egyik elsődleges filozófiája, hogy minőségi, egészséges, változatos ételeket tegyünk az asztalra.
Ehhez valóban minőségi alapanyagokra van szükség.
Magyarországon számos olyan termelő él és dolgozik, akik szívügyüknek tekintik a minőségi termelést és hasonló értékeket vallanak mint mi.
Őket felkutatva állítottuk össze étlapunk kínálatát.
Elégedett megrendelőik vagyunk! Nagy tisztelet és köszönet nekik!

Tahitótfalui pisztráng

 

"A Royal Pisztráng Kft egy 2016 évben megalapított gazdasági társaság, mely teljes egészében egy magyarországon közkedvelt halfaj, a szivárványos ill. kisebb részben sebes pisztráng tenyésztésére szakosodott vállalkozás.

A cég ugyan új, de telepünkön, Tahitótfaluban a termelési igazgatónk, Csörgő istván már 10 éve tenyészti ezeket a különleges, szép, minden tekintetben nemes halakat. Halak felnevelése során nem használunk antibiotikumokat az esetleges megbetegedések kezelése során, törekszünk a megelőzésre és a halak immunrendszerének magas szinten tartására, amelyhez különböző gyógynövény kezeléseket végzünk a takarmányon.

A gyógynövénykezelés nemcsak az immunrendszerre, de a halak húsának textúrájára is jó hatással van. Törekszünk a környezettudatos termelésre és gazdálkodásra, hogy az általunk előállított késztermék minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjon környezetünk fenntarthatósága érdekében.

Víziónk

Célunk a lehető legjobb minőségű magyar pisztráng termelése, tiszta vízben történő tenyésztése, hogy a legigényesebb vevőink és fogyasztóink elvárásait kiszolgálva erősítsük a magyar szivárványos pisztráng hírnevét. Értékesítés során törekszünk a legrövidebb termékpályára – vízből a tányérra, így partnereink, fogyasztóink az év 365 napján élvezhetik a friss vagy füstölt pisztráng biztosította termékelőnyöket."

 

 
 

vissza

Kapcsolat

  8000 Székesfehérvár, Oskola utca 2-4.

  info@67sigma.hu

  +36-20/970-49-97


Partnereink

 

Nyitvatartás

© Copyright 67Sigma

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.